Mohács Kártya

Még több élmény kevesebbért

Városkártyát szeretnék

Tovább az igényléshez

Szolgáltató vagyok

Tovább az igényléshez

A Mohács kártyáról

A Mohács Városkártya néven olyan kártyarendszert vezettünk be, amely egyrészt a városban lakóhellyel rendelkező polgárok számára, másrészt pedig a városba érkező vendégeknek, turistáknak nyújt kedvezményrendszert. A Városkártya tulajdonosai a felmutatást és érvényesítést követően azonnali kedvezményes fogyasztást/vásárlást realizálhatnak a Szolgáltatók által biztosított kedvezmények mértékéig a város elfogadóhelyein.

Mindkét városkártya működése QR-kód alapon nyugszik, mely a Mohács város SMART Önkormányzat applikáción keresztül is elérhető, ezáltal mentesít a plasztikkártya használata alól, és a tulajdonosnál bármikor elérhető.

A kártyákat a https://mohacsvaroskartya.hu honlapon vagy a SMART Önkormányzat applikáción keresztül lehet igényelni. A regisztrációt követően a digitális kártya azonnal elérhető az alkalmazásból, amennyiben volt fizikai kártya igénylés is, akkor a megadott kártyaértékesítő pontokon személyesen átvehetőek a fizikai plasztikkártyák. Turisták esetében csak a kártyaértékesítő pontokon van lehetőség kártyát igényelni.

about

Mohács Kártya

Hozza ki legtöbbet az utazásából!

Még több élmény, kevesebbért

Utazás

Látnivalók

Ingyenes belépők

Programok

A Mohács Kártya használata

Hozza ki legtöbbet az utazásából!

1

Igényelje meg Mohács kártyáját az interneten vagy a Mohács város applikációján keresztül

2

Első használat előtt Mohács város Önkormányzatának jóvá kell hagynia városkártyáját

3

Jóváhagyást követően használja minél több elfogadóhelyen városkártyáját

Töltse le Mohács város alkalmazását!